Placeholder Image

“Verdiep je in ondernemersvaardigheden, zodat ook jij een succesvolle beautyondernemer kan worden.”

De afgelopen jaren heb ik het helaas vaak gezien:

Een student steekt veel geld, tijd en energie in een nieuwe opleiding en begint een eigen salon.

Je salon ziet er super uit en is klaar voor je eerste klanten. Je maakt een Facebookpagina aan, begint een Instagram account en zorgt voor een professionele website.

Er komen echter geen klanten naar de salon. Je gaat je al snel afvragen waarom dat zo is In een laatste wanhoop poging bedenk je: ik ben vast te duur! Je verlaagt je prijzen en lacht… Nu moeten de klanten wel gaan komen!

Maar helaas, de prijsverlaging heeft geen effect. Je voelt je onzeker en na een jaar van proberen overweeg je om er dan maar mee te stoppen. Zo zonde!

 

Ik moet je wat opbiechten:

Het verhaal hierboven heb ik zelf ook meegemaakt!

Als klein meisje droomde ik al van een eigen nagelsalon. Tijdens mijn studie greep ik mijn kans en startte ik met mijn eigen salon. Dat was toen nog heel eenvoudig, gewoon bij mijn ouders op zolder. Ik was goed in het vak, maar wist eigenlijk helemaal niets van het ondernemerschap. Eerlijk gezegd deed ik maar wat (oeps!).

Ik dacht zodra al mijn vriendinnen, familie en kennissen weten dat ik gestart ben dan komen de klanten wel.  Nou ik kan je vertellen die kwamen dus niet….

Pas toen ik me realiseerde dat het mij ontbrak aan zakelijke kennis en vaardigheden is mijn bedrijf goed gaan lopen.

Ik kan je gelukkig uit eigen ervaring vertellen dat de ontbrekende skills te leren zijn! YES!

Ik had bijna besloten om het bijltje erbij neer te gooien, maar heb toen voor mijzelf een besluit gemaakt: ik ga hier een succes van maken. Ik ga alle vaardigheden leren waar het mij aan ontbreekt. Ik ben jaren bezig geweest met het aanleren van nieuwe vaardigheden. Iedere dag trainen, telkens weer oefenen.

Deze vaardigheden hebben er voor gezorgd dat mijn salon in sneltrein vaart is gegroeid en is uitgegroeid in opleidingscentrum en groothandel.

Ik weet nu wat een bedrijf succesvol maakt en ik ben klaar om dit met jou te delen!

 

Ja dat wil ik!

Stel je eens voor dat....

  • Je IDEALE klanten aantrekt voor je salon, niet random mensen die klagen om je prijs en niet meer terug komen maar klanten die perfect bij jou passen.
  • Het gevoel stopt dat je onzeker bent en geen idee hebt wat je aan het doen bent als je 'marketing' doet (geen strategie = weinig resultaat).
  • Niet meer bezorgd hoeft te zijn wanneer er weer nieuwe klanten komen (en je jezelf een salaris kan uitbetalen). 
  • Financiële rollercoaster stopt door een consistente flow aan klanten in je salon = consistent omzet (nooit MEER geld bij leggen uit je eigen zak)
  • Afspraken consistent binnenkomen en dat je s'ochtends wakker wordt met 3 nieuwe afspraken dankzij je marketing systeem.
  • Rust. ZOVEEL rust omdat je helemaal af bent van concurrentie.
Placeholder Image

Janine | Spiegeltje Spiegeltje

Ik was net gestart met mijn salon. Ik had mijn baan als gespecialiseerd verpleegkundige opgezegd en wilde mijn passie gaan volgen. Ik wilde heel graag meer klanten en ik wilde leren hoe ik van mijn salon een goedlopende salon kon maken. 

 Ik heb enorm veel geleerd en ik had geen bestaande klanten na het volgen van de opleiding heb ik nu al 127 klanten! en er komen elke dag nieuwe klanten bij.

Ik ben ervan overtuigd dat dit alleen maar zal toenemen. Ik ben Loes echt enorm dankbaar. Mede dankzij haar kan ik doen wat ik het liefste doe. Een eigen salon!

Placeholder Image
Placeholder Image
Ik wil dat ook!
Powered by Kajabi